Svart Strand Poster

Storlek

Beskrivning

Det här dramatiska affischtrycket kommer att få dina gäster att ta en andra titt. Med sina svarta sandstränder och sitt klarblå vatten är Islands Reynisfjara-strand en syn att beskåda. Det här trycket är perfekt för att lägga till en touch av det exotiska i vilket rum som helst och kommer garanterat att få folk att vända på huvudet. Fascinerande fotografi i starkt turkos och svart föreställande Islands svarta strand. Den svarta lavastranden Reynisfjara ligger utmed Islands södra kust och här kan det bli riktigt otäckt oväder med höga piskande vågor.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej