Tittut Fuji Poster

Storlek

Beskrivning

Den här affischen är perfekt för alla som älskar körsbärsblommor och hisnande vyer. Med en vacker samling rosa körsbärsblommor i full blom, med Mount Fuji som tornar upp sig majestätiskt i bakgrunden, kommer den här affischen garanterat att ge en touch av skönhet och lugn till vilket rum som helst. De mjuka pastellfärgerna skapar en mild och lugnande atmosfär, vilket gör den till det perfekta tillägget till varje hem eller kontor. Oavsett om du vill lägga till ett stänk av färg på dina väggar eller helt enkelt vill fly till en fridfull plats är den här affischen det perfekta valet Vackert blommande körsbärsblommor med Fuji berget skymtande i bakgrunden. En poster i mjukt rosa och ljusa grönblå nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej