Tiu Kelep Vattenfall Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Ta med dig den fantastiska skönheten från Tiu Kelep Waterfall in i ditt hem med den här underbara affischen. Affischen är fångad i all sin prakt och visar vattenfallets orörda gröna vatten som faller över den klippiga klippväggen. Den här affischen är det perfekta tillägget till vilket rum som helst och kommer garanterat att ge din inredning en touch av paradis. Vacker poster föreställande Tiu Kelep Vattenfallet i Indonesien. De härliga färgerna i grönt med turkosa inslag ger rummet en lugn och fridfull känsla.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej