Tropisk Dimma Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Fördjupa dig i naturens skönhet med den här fantastiska affischen. Den här affischen med grönskande berg och palmer på Hawaii är perfekt för alla som älskar naturfotografering. De mjuka, dimmiga färgerna skapar en lugn atmosfär som är perfekt för alla rum i ditt hem. Oavsett om du hänger den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den här affischen garanterat att ge en touch av avkoppling Naturfotografi i gröna nyanser. Dimmiga berg och vacker natur med palmer och tropisk grönska på Hawaii.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej