Vattenpärlor Poster

Storlek

Beskrivning

Njut av den naturliga skönheten hos dessa vattenpärlor Poster. Den här affischen är perfekt för att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst och innehåller närbilder av pärlliknande vattendroppar som vilar på ett blad i toner brunt. Oavsett om du vill ge lite liv åt ett tråkigt rum eller bara njuta av världens naturliga underverk kommer den här affischen säkert att glädja dig. Närfoto av pärlliknande vattendroppar som vilar på ett löv i brunrosa toner.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej