Vik Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar Vik Poster - perfekt för att lägga till en touch av naturens skönhet i ditt hem eller på kontoret! Detta fantastiska fotografi fångar fridfullheten i en vik omgiven av vågor och berg, allt i lugnande turkosa och bruna nyanser. Vik Poster är tryckt på högkvalitativt papper och är ett utmärkt komplement till vilken inredning som helst. Oavsett om du vill lägga till lite lugn i ditt rum eller bara visa upp din goda smak kommer den här affischen säkert att imponera. Vackert naturfotografi taget uppifrån av en vik, vågor och berg. En poster i lugna toner av turkost och bruna nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej