Vingård Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att föra in Toscanas skönhet i ditt hem? Titta inte längre än till den här fantastiska affischen med vinrankor! Med en idyllisk vy av en liten vingård i hjärtat av Italien är den här affischen perfekt för att lägga till en touch av elegans i vilket rum som helst. Den är tryckt på högkvalitativt papper och kommer garanterat att göra ett bestående intryck. Beställ din idag och njut av Toscanas skönhet året runt! Utsikt över en liten charmig vingård i Toscana, Italien. En underbar naturposter i mjukt gröna nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej