Vintervik Poster

-50 %

Storlek

Beskrivning

Detta är ett fantastiskt naturfotografi som garanterat kommer att ge en touch av skönhet och lugn till varje hem eller kontor. Den här vackra affischen visar en vinterscen med frost och snö som täcker vass, träd och vatten. De lugna nyanserna av vitt, mjukt beige och kallt isblått skapar en lugnande och fridfull atmosfär som är perfekt för att hjälpa dig att slappna av efter en lång dag. Krispig naturposter över en vintervik. Frost och snö täcker vass, träd och vatten. Lugna nyanser i vitt, mjukt beige och kallt isblått.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej