Nympheas By Claude Monet Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

“Nympheas” är målad av den franske konstnären Claude Monet mellan år 1897 1898 circa och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Henri Matisse var en av pionjärerna för impressionismen under andra halvan av 1800 talet och hade stor tyngd på landskapsmåleri där han fokuserade på att måla effekterna av ljus med brutna färger och snabba penseldrag. “Nympheas” ger en lugn och harmonisk känslan med dess sköna färger i gröna, turkosa samt rosa toner. Det vackra motivet föreställande näckrosor ligger mot en vit bakgrund samt med svart text längst ned och är lätt att kombinera med andra konst och grafiska motiv i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej