Kökstavlor

Förvandla ditt kök till ett stilfullt och inspirerande utrymme med våra unika kökstavlor och poster för köket! Med allt från klassiska tryck till vackra matfotografier har vi den perfekta designen för varje smak. Våra kökstavlor finns i olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta för ditt utrymme. Dessutom är de bra samtalsämnen när gästerna är på besök!

Beskrivning

Förvandla ditt kök till ett stilfullt och inspirerande utrymme med våra unika kökstavlor och poster för köket! Med allt från klassiska tryck till vackra matfotografier har vi den perfekta designen för varje smak. Våra kökstavlor finns i olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta för ditt utrymme. Dessutom är de bra samtalsämnen när gästerna är på besök!

Posters & Tavlor till Kök 

Med tanke på hur mycket tid som spenderas i köket är det naturligtvis värt att lägga lite extra möda på att skapa en inspirerande miljö som gör tillvaron gemytlig och välkomnande. Vi har härliga posters, affischer och tavlor anpassade till köket. De har tagits fram av våra designeras för att du ska trivas när du lagar mat eller umgås med din familj och vänner. I vårt utbud hittar du klassiska kökstavlor som har en direkt koppling till just matlagning, med mat och dryck i fokus.

 

Förmedla känslor av fest och glädje med illustrationer av bubblande champagne i sprudlande färger eller abstrakta målningar som för tankarna till exotiska platser och nya smaksensationer. Eller varför inte hänga upp subtila och geometriskt tillfredsställande posters och affischer som uppmuntrar till ordning och reda – goda förutsättningar för en balanserad smaksättning. 

 

Inred köket med snygga mat & dryck posters

Vårt sortiment finns för dig som på ett enkelt sätt vill inreda ditt hem. Förgyll väggarna i egen stil och smak, och sätt prägel på tillvaron för att att trivas till fullo när du tar dig an uppdraget att laga en god måltid. Våra tavlor, affischer och posters är framtagna med noga eftertanke och vi har något som faller alla i smaken. Du som är intresserad av inredning eller konst kan glädjas över vårt breda utbud med både tidlösa illustrationer i klassisk stil och abstrakta former i modern design.

 

Genom att rama in dessa tryck och bilder med en vacker ram kan du dels skapa spännande kontraster och dels accentuera de budskap eller känslor som tavlan uttrycker.  Vi erbjuder tavelramar i naturliga träslag för ett klassiskt och stilrent utseende samt mer exklusiva ramar i exempelvis guld- eller silverfärg. 

 

mat dryck köksposter.jpg

Mat & Dryck Tavlor till Köket

Mat och dryck är gemensamma nämnare som vi alla kan mötas i, trots att våra associationer går isär beroende på smak, kultur och kulinariska erfarenheter. Köket är således ett rum där människor kan mötas och utbyta dessa erfarenheter kring nya smaker och recept.

 

De flesta av oss kan enas om att mat och dryck är livets allra viktigaste komponenter för ett en fulländad tillvaro, eftersom de frambringar stunder av njutning och välmående i sociala sammanhang där nya band knyts och där vi kommer närmare varandra. Genom att dekorera väggarna med affischer, posters, bilder och kökstavlor kan du uppmuntra till att våga prova sig fram i köket och utveckla både kunskap och känsla för matlagning, men också kulturer och historia.


Välj en affisch eller poster med ett direkt budskap i form av ett favoritrecept eller ett fyndigt citat. Med en humoristisk framtoning blir köket glädjefyllt och välkomnande för besökande gäster. Satsa på en enda stor kökstavla som du ramar in och hänger upp över köksbordet för att sätta en tydlig prägel på tillvaron, eller kombinera flera små tavlor med texter, illustrationer och målningar som mer eller mindre konkret kan associeras till mat och dryck.

 

Vår vision är att erbjuda något för alla kök, oavsett storlek eller utformning, för att just du ska kunna glädjas åt en stilren och genomtänkt köksinredning som matchar både smak och stil. Gör matlagningen till en favoritsysselsättning med hjälp av roliga, vackra och spännande väggdekorationer i form av affischer, posters och tavlor från Posterton.