Ananas På Strand Poster

Storlek

Beskrivning

Finns det något bättre sätt att njuta av sommaren än att ligga på stranden med en läcker ananas? Den här affischen är det perfekta sättet att få in lite tropisk ö-vibbar i ditt hem. De mjuka pastellfärgerna och den lugna bilden kommer garanterat att skapa en avslappnad atmosfär var den än hänger. Så luta dig tillbaka, slappna av och njut av utsikten med den här härliga affischen. Poster av en ananas som ligger i vattenbrynet på stranden. Toner i mjukt beiga nyanser med inslag av gult och ljust grönt.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej