Antik Kaffeapparat Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att lägga till lite retrocharm till ditt kök? Den här affischen med en antik kaffebryggare är det perfekta sättet att göra det! Med en vacker närbild av en gammaldags kaffemaskin kommer den här affischen garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Oavsett om du är en kaffeälskare eller bara letar efter något unikt är den här affischen definitivt värd att kolla in. Närbild på en antik kaffeapparat

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej