Cafè Poster

Storlek

Beskrivning

Välkommen till Café Poster, det perfekta tillägget till varje kök! Vår vackra affisch har en kaffebryggare och ordet "café" skrivet med kaffebönor. Med neutrala toner och en hemtrevlig känsla är den här affischen perfekt för alla kök. Lägg till lite stil och personlighet till ditt köksutrymme med Café Poster! Hemtrevlig köksposter i neutrala toner föreställande en mokabryggare. På den vita kökshanduken står det skrivet "café" med kaffebönor.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej