Chiapudding & Blåbär Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att lägga till lite spänning i ditt kök? Dessa livfulla affischer är det perfekta sättet att klä dina väggar och inspirera din kulinariska kreativitet. De här affischerna med läckra chiapudding med färska blåbär kommer garanterat att få dig att bli upphetsad av att laga mat. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren kock kommer dessa affischer att hjälpa dig att skapa fantastiska rätter som dina vänner och din familj kommer att älska. Köksposter i dovt lila toner föreställande chiapudding toppade med färska blåbär.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej