Citrus Och Blad Poster

Storlek

Beskrivning

Den här affischen med citrusfrukter och blad kommer garanterat att ge ditt kök lite mer glädje! Med skivor av olika citrusfrukter och blad i en rosa bakgrund är den här affischen perfekt för att ge ditt kök en liten energikick. Oavsett om du letar efter ett roligt sätt att dekorera ditt kök eller vill ha en glad påminnelse om att äta mer frukt och grönsaker är den här affischen precis vad du behöver! Skivor av olika citrusfrukter och blad ligger på en rosa botten. En glad köksposter som ger en energi kick!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej