Fallande Kaffe Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Fallande kaffe Poster är det perfekta sättet att visa din kärlek till kaffe. Med en vacker design och fantastiska färger är den här affischen perfekt för alla kaffeälskare. Med en kaffebryggare och kaffe som faller mot en mörkgrå bakgrund kommer den här affischen garanterat att ge lite stil åt ditt hem. Affischen fallande kaffe är tryckt på högkvalitativt papper och passar perfekt i alla rum i ditt hem. Kaffekokare och kaffe faller mot en mörkgrå bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej