Förberedelser Poster

Storlek

Beskrivning

Lägg till en touch av dekoration i ditt kök med dessa härliga köksaffischer. Med en vacker design i turkosa och bruna nyanser är dessa affischer det perfekta sättet att lysa upp ditt kök. Med kakao, kryddor, torkade plommon och kaffe placerade på ett bord kommer dessa affischer garanterat att lägga till en touch av elegans i ditt hem. Små skålar med kakao, kryddor, torkade plommon och kaffe står placerade på ett bord. Pryd ditt kök med denna härliga köksposter i turkosa och bruna nyanser och matcha den gärna med en annan köksposter som fångar upp färgerna för att få en skön och lugn känsla.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej