Frukost Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Börja dagen på bästa möjliga sätt med den här underbara frukostaffischen! Med ett läckert urval av kaffe, kex och muffins är det det perfekta sättet att bli inspirerad inför dagen som kommer. Oavsett om du använder den som köksdekoration eller bara som inspirationskälla kommer den här affischen garanterat att göra dina morgnar bara lite bättre. Perfekt köksposter i svartvitt som inspirerar och ger härlig start på morgonen. Nybryggt kaffe, amarettikakor och chokladmuffins. Vad mer kan man önska!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej