Glasspinnar Poster

Storlek

Beskrivning

Vem säger att konst måste vara allvarlig hela tiden? Med den här affischen med glaspinnar kan du lägga till en touch av skoj och nyckfullhet till din inredning. De färgglada pinnarna kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst, och de är också en bra samtalsämne. Oavsett om du vill sätta färg på ditt hem eller kontor, eller om du bara vill ha något unikt och iögonfallande, är den här affischen perfekt för dig. Glasspinnar i rosa och gult som ligger ner huller om buller mot en ljust turkos botten.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej