Kaffe Retrobild Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

En vacker köksposter med kaffe. Det här fotografiet är det perfekta tillägget till ditt kök om du är en kaffeälskare! Den svartvita affischen visar tre glas kaffe i alla dess former - från hela bönor till nybryggd espresso. Den här smakfulla svartvita postern är helt enkelt det perfekta sättet att visa upp din kärlek till kaffe och få ditt kök att se snyggt ut på samma gång! Kombinera gärna denna tavla med andra köksposter och skapa en unika kaffe inspirerande tavelvägg i ditt kök.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej