Kanel På Silversked Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att krydda din köksinredning? Den här affischen med kanel på silversked är det perfekta tillägget! De varma tonerna är iögonfallande och inbjudande, och bilden av kanelkryddan som fyller skeden får det att vattnas i munnen. Oavsett om du letar efter ett nytt föremål att hänga i ditt kök eller vill ge någon en unik gåva är den här affischen definitivt värd att överväga. Köksposter i dova toner föreställande en silversked fylld med varmt brunröd kanel.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej