Lila Macarons Poster

Storlek

Beskrivning

Fördjupa dig i macarons söta och blommiga värld med den här underbara affischen. Med ett läckert urval av delikata bakverk är den här affischen perfekt för alla köks- och bakentusiaster. Med sina mjuka lila nyanser och vackra botaniska design kommer den garanterat att lägga till en touch av elegans i alla rum. Så varför inte hänga upp den och njuta av lite söt fransk stil? Ljuv köksposter i mjukt lila toner föreställande macarons och lavendelblommor.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej