Mini Maränger Poster

50%*

Storlek

Beskrivning

Lägg till lite sötma till din inredning med vår Mini Maränger Poster! Den här roliga och livfulla affischen visar färgglada mini maränger i pastellfärger, vilket gör den till ett bra komplement i alla rum. Oavsett om du hänger den i ditt kök som inspiration för söta godsaker eller i ett barnrum för en lekfull touch, kommer den här affischen garanterat att lysa upp ditt utrymme. Färglatt fotografi föreställande mini maränger i pastelliga färger! Den här postern passar in på många ställen i hemmet och varför inte i ett barnrum!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej