Söta Citroner Poster

Storlek

Beskrivning

Den här livfulla affischen kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Det här härliga trycket är det perfekta sättet att lägga till lite pepp till ditt rum och är perfekt för alla som älskar citrusfrukter. Den här postern är det perfekta sättet att sätta en gul färg i alla rum och samtidigt få en vitaminförstärkning! De livfulla citronerna på den här affischen får dig att känna dig uppfriskad och glad varje gång du tittar på dem. Poster föreställande härligt gula och uppfriskande citroner. Pryd väggen med gula toner, som en riktigt vitaminkick!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej