Snart Hoppar Jag I Poster

-50 %

Storlek

Beskrivning

Känner du till den där känslan av förväntan precis innan du hoppar i poolen en varm dag? Det är den bästa. Du är omgiven av kallt vatten, solen skiner och du kan känna hur avslappningen sköljer över din kropp. Den här affischen kommer att ge dig samma känsla varje gång du tittar på den. Den ljusa turkosa affischen är perfekt för att lägga till ett stänk av färg i vilket rum som helst, och den svepande handen ger ett intryck av rörelse och energi. Oavsett om du vill ge lite liv åt ett tråkigt rum eller bara behöver en liten uppiggare, kommer den här affischen säkert att göra susen! Poster i turkosa toner föreställande en kvinnlig hand som sveper fram och skvätter i en pool.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej