Basket Poster

Storlek

Beskrivning

Från första gången du tar en titt på den här affischen kommer du att dras in av de djupa svarta färgerna och de ljusa vita färgerna. Scenen ser ut att vara hämtad från ett gammalt fotografi, och korgen verkar ropa på dig. Oavsett om du är ett fan av basket eller bara letar efter ett fantastiskt konstverk för din vägg är den här affischen perfekt för dig. Svartvitt motiv med silhuetten av en man som spelar basket under en klar och solig dag. Få nyanser utöver en skarp svart, och en ljusare grå.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej