Strandpromenad I Gult Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Den här affischen kommer att få dig att känna dig som om du är precis där på stranden med solen som skiner ner på dig och en sval bris som blåser genom ditt hår. Den livliga gula färgen kommer garanterat att ge lycka till vilket rum som helst, och kvinnans självsäkra steg kommer garanterat att inspirera dig att resa dig upp och utforska allt som livet har att erbjuda. Fotografi av en kvinna klädd i gul klänning och stor gul solhatt som promenerar på stranden under parasoller.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej