Straw Trimmed Vase, Sugar Bowl And Apples By Paul Cézanne Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

“Straw Trimmed Vase, Sugar Bowl and Apples” är målad av den franske konstnären Paul Cézanne år 1890 1893 och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Cézanne räknas till en av de mest framträdande impressionisterna och modernisterna samt föregångare till postimpressionismen och kubismen. Cézanne målade många stilleben av t.ex. äpplen och apelsiner samt landskap från södra Frankrike. Detta vackra stilleben har härliga toner i ockra, vitt och grått. Kombinera den gärna med andra konst och grafiska motiv i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem. Postern har ockrafärgad samt svart text i nedre delen av bilden.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej