Carpe Diem Poster

Storlek

Beskrivning

Den här texttavlan är det perfekta sättet att uppmuntra dig att ta vara på dagen. Den vackra skriften och den ljusbeiga bakgrunden gör den till ett bra komplement till alla rum i ditt hem. Oavsett om du använder den som en påminnelse om att gå upp och ta vara på dagen eller som ett konstverk kommer den här texttavlan garanterat att inspirera dig. Texttavla med orden "Carpe Diem" skrivet i svart mot en ljust beige bakgrund. Carpe Diem betyder Fånga Dagen och passar fint i alla hemmets rum.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej