Every Day Is A New Adventure Poster

Storlek

Beskrivning

Börja dagen på rätt sätt med den här motiverande texttavlan. Med sitt positiva budskap kommer den här tavlan garanterat att hjälpa dig att ta vara på dagen och få ut det mesta av varje ögonblick. Vare sig du letar efter lite uppmuntran för att gå ut och utforska eller en påminnelse om att ingen dag någonsin är den andra lik, är den här affischen perfekt för dig. Så börja ditt nästa äventyr redan i dag! Texttavla med orden "every day is a new adventure" skrivet i svart mot en vit bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej