Happy Holidays Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett festligt och elegant sätt att önska dina nära och kära en glad julhelg? Titta inte längre än till denna vackra Happy Holidays-affisch! Med en fantastisk julkrans mot en ljusbeige bakgrund kommer den här affischen garanterat att ge lite semesterglädje till vilket utrymme som helst. Dessutom finns det längst ner på bilden orden "Happy Holidays" i ett roligt och festligt typsnitt, vilket gör den till det perfekta sättet att sprida lite julglädje den här säsongen! Poster föreställande en julkrans mot en ljust beige bakgrund. Orden "Happy Holidays" står skrivet längst ned i bild.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej