It´S Not What We Have In Our Life Poster

Storlek

Beskrivning

Den här texttavlan är perfekt för att påminna dig själv och andra om att det inte är vad du har i livet som är viktigt, utan vad du gör med det. Oavsett om du använder den för att motivera dig själv att göra det mesta av ditt liv eller för att uppmuntra någon annan som kanske går igenom en tuff tid, kommer den här affischen garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Texttavla med texten "It´s not what we have in our life that matters, but what we decide to do with it " skrivet i svart mot en vit bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej