Live In The Moment Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Den här snygga affischen är ett utmärkt sätt att påminna dig själv (eller andra) om att leva i nuet. Den enkla, svarta texten mot en vit bakgrund är modern och minimalistisk, vilket gör den till det perfekta tillägget till vilket rum som helst. Oavsett om du letar efter ett motiverande konstverk eller bara något för att lägga till en touch av personlighet är den här affischen ett bra alternativ. Snygg poster med orden "Live In The Moment" skrivet i svart mot en vit bakgrund. En fin tavla som passar i sällskap av andra posters eller på egen hand.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej