Live Laugh Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

En fin typografisk poster med den orden “Live Laugh Love”. Orden är skrivna i svart mot en ljust beige bakgrund. Textposters ger ditt hem en extra personlig touch och passar utmärkt tillsammans med andra posters. Kombinera gärna denna poster med “Live Each Moment” för att få ett perfekt par. Tavlan passar lika fint i ett sovrum som i ett vardagsrum eller varför inte i ett barnrum!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.