Namaste Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar Namaste-affischen! Den här enkla, men eleganta affischen är perfekt för alla rum i ditt hem. Den eleganta svarta texten mot den vita bakgrunden är både iögonfallande och elegant. Dessutom kommer det meningsfulla budskapet "namaste" garanterat att inspirera till positivitet och välbefinnande. Häng den i din entré som ett varmt välkomnande av gäster, eller visa den i ditt vardagsrum som en daglig påminnelse om att leva med avsikt. Oavsett var du väljer att placera den kommer Namaste-affischen garanterat att ge goda vibbar till ditt utrymme! Texttavla med ordet "Namaste" skrivet i svart mot en vit bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej