There Is Magic In The Air Poster

Storlek

Beskrivning

Det finns magi i luften... och den väntar på att du ska upptäcka den! Den här vackra text affischen är den perfekta påminnelsen om att livet är fullt av underverk och mystik. Den är tryckt på högkvalitativt papper och är perfekt att hänga i hemmet eller på kontoret som en påminnelse om att förbli nyfiken och öppen för alla möjligheter som livet har att erbjuda. Så gå ut och utforska och låt magin hitta dig! En textaffisch med orden "There Is Magic In The Air" skrivet i vitt på en ljus turkos bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej