Turkost Parasoll Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett konstverk som förflyttar dig till ett paradis? Titta inte längre än till den här affischen. Detta vackra fotografi fångar solen som lyser genom ett turkost parasoll och skapar fantastiska effekter. De ljusa färgerna och den lugnande bilden kommer garanterat att ge en känsla av frid i alla utrymmen. Oavsett om du hänger den i ditt hem eller på kontoret kommer den här affischen garanterat att få dig att känna dig som om du är på en tropisk semester. Fotografi av ett turkost parasoll underifrån där man anar solen som skiner igenom och lämnar vackra effekter.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej