Discokulor Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Svartvit poster i låg vinkel av en grupp discokulor på en nattklubb. Coola reflektioner av ljuskällan och häftiga mönster från discokulorna. Skapa diskotek magi på dina väggar med den här svartvita affischen. Den här postern fångar den roliga och festliga atmosfären på en nattklubb och är perfekt för att ge ditt hem en touch av glitter och glamour. Oavsett om du ska ordna en fest eller bara vill ge dina inredning lite extra glitter, kommer den här affischen garanterat att få alla på humör. Så kliv in i ljuset och dansa hela natten!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej