En Plats För Fyra Poster

Storlek

Beskrivning

Ta ett steg tillbaka i tiden till en mer stilfull era med denna livfulla fotokonst. Den här postern ger en touch av gammaldags glamour till vilket rum som helst och är perfekta för att få dina väggar att sticka ut. Oavsett om du letar efter en klassisk look eller vill ge ditt rum lite personlighet, kommer dessa iögonfallande affischer att göra susen. På "en plats för fyra" på ett retro café känns det helt rätt att sitta på rosa stolar och omringas av mintgröna väggar. Fotokonst med vintage stil som ger en färgklick åt ditt rum!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej