En Tur På Kuba Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Ta en resa till Kuba utan att lämna ditt vardagsrum! Den här vintageinspirerade fotografiska affischen transporterar dig till Havannas livliga gator, komplett med en färgglad veteranbil. Oavsett om du letar efter en tropisk inredning eller bara lite kubansk stil, kommer den här affischen att leverera. En klassisk fotografisk poster föreställande en turkosgrön veteranbil på Kuba, parkerad framför en rosa fasad.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej