Konfettiregn Poster

Storlek

Beskrivning

Ta med dig festen till dina väggar med den här affischen! Med en retroinspirerad design av en ung kvinna som ligger på en bänk och får en dusch av konfetti är den här roliga affischen perfekt för att ge personlighet åt vilket rum som helst. Oavsett om du vill fira ett speciellt tillfälle eller bara lägga till lite extra liv till din inredning, kommer denna affisch garanterat att ge glädje. En svartvit poster med retro vibbbar föreställande en glad ung kvinna som liggger ner på en byrå och badar i ett regn av konfetti.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej