Motorstopp Poster

Storlek

Beskrivning

Ta ett steg tillbaka i tiden med den här vackra affischen för motorstopp! Den här affischen är perfekt för retrobilälskaren och visar en man i stråhatt som öppnar motorhuven på sin bil. De svala mintgröna och beige färgerna är perfekta för att lägga till en touch av vintagestil på dina väggar. Poster med härlig retrokänsla föreställande en man med stråhatt som öppnar upp motorhuven på sin bil. Färger i mjukt beiget och mintgrönt.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej