Worth Avenue Och Ner Poster

Storlek

Beskrivning

Denna vackra Worth Avenue And Down Poster är det perfekta tillägget till ditt hem om du älskar allt som är retro. Affischen föreställer en rosa veteranbil som kör nerför den ikoniska Worth Avenue i Palm Beach, Florida. Färgerna är helt underbara och kommer att påminna dig om en tid då livet var enklare. Den här affischen kommer garanterat att bli en av dina favoriter och kommer att väcka lyckliga minnen varje gång du tittar på den. Poster med skön retrokänsla föreställande en rosa vintage bil som kör ner för Worth Avenue i Palm Beach, Florida.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej