Vintage & Retro Posters

Snygga affischer & posters i retrostil

Tilføj en høj dosis af charme og nostalgi til køkkenet, gangen eller stuen ved at dekorere væggene med vores fine vintageposters. Vores retroinspirerede motiver tager dig med på en spændende rejse tilbage i tiden og kan forvandle ethvert rum til en romantisk parisisk café eller en amerikansk diner fra 1950'erne. Hvilket print vælger du? 

 

Här hittar du ett brett urval av affischer och posters i vintage- och retrostil som passar väl in i hemmets alla rum. Vintagestilen är en riktigt het trend och gör det enkelt att få till en unik och personlig touch genom att blanda den med dina moderna möbler och övriga inredningsprylar. Du kan välja att inreda ditt hem med alltifrån en gammal lampa från 1930-talet eller en designstol från 1950-talet för att få till den eftertraktade vintagekänslan, men också att förgylla dina väggar med vacker retrokonst. Satsa på retro posters med svartvita fotografier på gamla byggnader, viktiga världshändelser eller motiv på växter och blommor som påminner om de botaniska planscherna från barndomens klassrum.

 

Posterton erbjuder vintage posters med bilder i både färg och svartvitt som passar lika bra i det traditionella som det trendkänsliga hemmet. Du hittar dem dessutom i flera olika storlekar så att du enkelt kan anpassa dem för din tomma plats på väggen eller i bokhyllan.

Vintage- & retromotiv för alla inredningar

Alla våra posters är tryckta på högkvalitativt papper med snygg finish för att få varenda detalj i motivet att framhävas och komma till liv. Dessutom fyller vi regelbundet på vårt välsorterade sortiment med nya fina bilder, vilket gör att du alltid kan förvänta dig något nytt och spännande när du besöker vår webbshop. Vintagemotiven blir tidstypiska detaljer i äldre hus och byggnader när du är ute efter en enhetlig och naturtrogen känsla, medan de tillför en personlig och genomtänkt touch till lite nyare och moderna hem. Vi har planscher för alla inredningar och byggnadsstilar!

 

vintage retro poster bil.jpg

 

Är du ute efter något iögonfallande och färgglatt? Kika då närmare på botaniska posters med växter, kryddor och blommor – de blir ett perfekt inslag i köket eller matsalen och kommer garanterat att mjuka upp den i övrigt ganska strama känslan av kantiga köksbänkar och maskiner i rostfritt stål. Välj ut en favoritposter och låt den stjäla all uppmärksamhet på väggen ovanför matbordet eller beställ flera motiv och skapa en kreativ och retroinspirerad tavelvägg.

 

Hos oss på Posterton hittar du också lite mer diskreta motiv i dova gråskalor, både i form av illustrationer och fotografier. Svartvita tavlor är något som aldrig går ur tiden och passar utmärkt in i både den monokroma inredningsstilen som i den lyxiga och pampiga våningen. Extra snyggt blir det om du blandar dina vintageaffischer med coola och moderna posters och egna fotografier! På så sätt adderar du en både nostalgisk, trendig och personlig touch till ditt hem och kan enkelt förändra utseendet på inredningen genom att låta tavlorna byta plats med varandra efter säsong eller ditt humör.

 

Få till den där tidlösa och eleganta känslan i ditt hem du också och klicka hem dina favoriter från vårt breda utbud av posters i vintage / retro stil!