Parkera Med Utsikt Poster

-55 %

Storlek

Beskrivning

Lägg till lite klassisk italiensk stil till din inredning med det här trycket av en parkerad Fiat 500. Utsikten bakom bilen är ett vackert landskap med böljande kullar och träd. Oavsett om du är ett fan av klassiska bilar eller drömska landskap kommer den här affischen att se bra ut på din vägg! Poster med retrokänsla föreställande en beige Fiat 500 som står parkerad. Bakom skymtar ett lummigt italienskt landskap i gröna nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej