Tavelramar

Få liv i dina väggar med våra vackra ramar! Vi erbjuder ett brett utbud av färger och storlekar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta ramen för dina foton, posters eller tavlor. Våra högkvalitativa tavelramar är tillverkade av trä eller metall.

Beskrivning

Få liv i dina väggar med våra vackra ramar! Vi erbjuder ett brett utbud av färger och storlekar att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta ramen för dina foton, posters eller tavlor. Våra högkvalitativa tavelramar är tillverkade av trä eller metall.

Foto- och Tavelramar av premium kvalitet 

Våra foto- eller tavelramar är en lika stor del av inredningen som själva postern. Beroende på vilken stil du gillar har du möjlighet att skapa ett effektfullt blickfång eller något som smälter in bra med omgivningen. Det är lätt hänt att ramar blir förbisedda, man fokuserar ju ofta på själva motivet och bilden som ska sitta inuti ramen. Men faktum är att våra ramar kompletterar våra posters, tavlor och affischer.

 

En snygg tavelram kan nämligen hjälpa till att framhäva vissa färger inuti bilden. Ska du rama in ett foto på en zebra i svartvitt kan du få ganska olika känsla och effekt beroende på om du väljer en vit eller svart ram. Även själva materialet har inverkan på helhetskänslan när du hänger upp en bild. Vi erbjuder exklusiva ekramar men även svart- och vitmålade träramar för dig som vill ha något mer stilrent. För en lyxig känsla kanske en ram i guld eller silver kan vara passande? Kolla i så fall in våra metallramar, dessa finns i flera storlekar.

 

Ramar av ek

Ekramar är både klassiskt och modernt, allt beror på vad du ska rama in samt vilken inredningsstil du har. Om möblerna hemma hos dig är tillverkade av ljusa träslag blir det ofta mycket snyggt att kombinera med ekramar. Kom ihåg att även våga tänka utanför boxen genom att kombinera flera olika färger på ramar, något som kan bli effektfullt när du skapar en tavelvägg.

 

Det finns många olika sätt att tänka på när du väljer bland våra ramar. Vissa gillar att färgmatcha inredningen med ramen. Andra väljer istället att kolla mer på själva motivet på planschen och utgå från en accentfärg från tavlan. Du kan göra precis som du vill, det mesta blir bra, det enda som kan variera är själva känslan som ramen framhäver.

 

Välj rätt mått på tavelram

De mått som står angivna för våra tavelramar visar dig hur stor bild eller tavla som får plats i tavelramen. Det är det måttet du ska ange när du lägger din beställning.

När du kollar igenom vårt sortiment av ramar ska du välja ut det mått som den tavla eller poster är i. De mått som står angivna för våra tavelramar visar dig hur stor bild eller tavla som får plats i tavelramen. Det är det måttet du ska ange när du lägger din beställning.

 

Om exempelvis posterns, tavlans eller planschens mått är 70x100 är det alltså en 70x100 ram du ska välja. Du kan naturligtvis välja att rama in en mycket mindre bild inuti en stor ram också för att skapa mer tomma ytor.

 

Stående eller liggande ram?

Osäker på om du ska hänga upp tavlan liggande eller stående? Våra tavelramar har fästen för båda alternativen så du enkelt kan variera upphängningen. Detta är dessutom praktiskt om du med tiden vill byta ut själva affischen till en ny. Samtliga av våra ramar håller mycket hög kvalitet och har en fin finish för att passa in perfekt i hemmet. Satsa på en snygg vägg fylld med vackra bilder och tavlor.

 

Ett tips är att rama in olika saker, från professionell fotokonst till grafiska tryck och dessutom privata foton och minnessaker. Du kan ju faktiskt ta ur själva glaset ur ramen för att rama in en torkad blombukett (kanske ni har kvar från bröllopet?) eller din farfars gamla klocksamling. Låt inspirationen flöda fritt och beställ dina favoriter bland våra ramar!