Silverramar

Våra silverramar ger dina väggar en touch av glamour. De här ramarna är tillverkade av högkvalitativ metall och är lätta att öppna och montera dina affischer med. Med en elegant profil och stilren design är dessa ramar perfekta för alla bildväggar.

Beskrivning

Våra silverramar ger dina väggar en touch av glamour. De här ramarna är tillverkade av högkvalitativ metall och är lätta att öppna och montera dina affischer med. Med en elegant profil och stilren design är dessa ramar perfekta för alla bildväggar.

Silverramar för foto- & posters

Dina affischer och fotografier kan få ett nytt sken med en av våra silverramar i metall. Vi erbjuder även ny konst till dina väggar. Bläddra bland våra fina bilder och posters och rama in ett vackert fotografi, ett tänkvärt citat eller en sparsmakad illustration i silver för att matcha din övriga inredning på ett naturligt och säkert sätt. Posterton erbjuder en mängd olika mått på ramarna som dessutom är enkla att hantera och kan hängas upp både vertikalt och horisontellt.

 

Svart och vitt och allt som rör sig i gråskalan kontrasteras läckert mot en omgivande silverram och i våra moderna bostäder med enhetligt möblemang och ljusa färger blir dessa ramar förgyllande detaljer som tar fram exklusiviteten i den enkla vardagen. Modernistisk och industriell design går hem i de flesta rum och Posterton har således tagit fram ett sortiment utifrån kunskap om vad våra kunder efterfrågar. Vi ger förutsättningar att dekorera väggarna efter egen stil och smak och erbjuder endast komponenterna som i slutändan bildar en högst personlig tavla eller varför inte tavelvägg.

 

Stort sortiment av ramar i silverstil

Tveka inte att prova dig fram mellan olika bilder och tavelramarför att hitta rätt inramning av dina affischer, posters och tavlor. Låt ditt hem bli en plats för konstnärligt uttryck och kreativitet genom att utforma rummen med vackra motiv och tavlor som hänger på väggarna. Samlas kring gemensamma nämnare, utifrån varje betraktares egna associationer och tankar kring motiven och dess uttryck.

 

Konst är en källa till viktiga samtal, men också skratt och leenden och vi vill att alla människor ska kunna förmedla sin egen personlighet genom våra tavlor. En silverram runt ett känt citat eller ett fyndigt ordspråk är ett enkelt sätt att göra ditt hem välkomnande och tilltalande för besökare. Du kanske vill berätta någonting om dig själv som du inte finner ord på, eller slå hål på vissa fördomar om dig själv, eller om livet i allmänhet. Rama in en bild som talar till oss alla och som ruskar om vår världsbild för att föra oss vidare med nya uppenbarelser om livets skönhet. Silverramen blir en subtil detalj i helhetsintrycket. 

 

Genom att välja en silverram som inramning till dina affischer, posters och tavlor drar du ett säkert kort när det kommer till din inredning. Klicka dig runt i våra kataloger för att kombinera stilar och trender med olika färger eller svartvita motiv och sätt en egen prägel på dina väggar. Hos Posterton finns silverramar bland det mesta annat du behöver för dina väggdekorationer – för att du ska lyckas med konsten.