Vita träramar

Våra vita träramar är det perfekta sättet att visa upp dina favoritaffischer, foton och konstverk. Med en elegant design och en baksida som är lätt att öppna är det enkelt att montera din affisch.

Beskrivning

Våra vita träramar är det perfekta sättet att visa upp dina favoritaffischer, foton och konstverk. Med en elegant design och en baksida som är lätt att öppna är det enkelt att montera din affisch.

Klassiska vita träramar

Med fokus på klassisk svensk design och hög kvalitet har vi tagit fram ett tilltalande utbud med svenska träramar som dekorerar väggarna i svenska hem med självklarhet och bravur. Vi lever i en tid där ljust och fräscht är signum för de nordiska inredningstrenderna och med dessa tavelramar kan du ta hänga upp dina tavlor utan att inkräkta på en i övrigt stilren och avskalad möblering och färgsättning.

 

Kombinera våra fina träramar med en bild, affisch eller poster från vårt övriga sortiment för att skapa en egen tavla efter önskemål och smak. Genom att välja ett ljust motiv blir den vita träramen ett subtilt komplement som tar fram känslan eller budskapet i tavlan på ett naturligt sätt. Du kan även runda av en färgsprakande illustration eller målning med en ljusare ton för att få fokus på motivet och förhöja dina bildupplevelser.  Vita träramar passar bra i de flesta rummen och eftersom de är enkla att hantera kan du smidigt förflytta tavlorna och byta ut motiven när du önskar.

 

Kombinera olika ramar i vitt 

Skapa en tillfredsställande geometri genom att växla mellan vertikala och horisontella tavlor med jämna mellanrum. Flera små affischer och posters kan tillsammans bilda ett enda stort konstverk. Tunga och robusta möbler i mörkt trä och läder kan också få en inramning som lyfter utseendet och tar fram dess goda egenskaper i ett nytt sken. Något så enkelt som en vit träram runt ett klassiskt eller modernt motiv kan skapa liv i rummet och ger nya förutsättningar för en stilmedveten helhet – antingen med ett tydligt budskap i ord eller en abstrakt målning i oregelbundna former och nya spännande färgkombinationer. 

 

Premiumramar av högsta kvalitet 

Våra vita träramar är tillverkade med fokus på små detaljer som gör dem enkla att hänga upp liksom byta ut affischen, postern eller bilden. Med hög kvalitet i både virke, ytbehandling och målning håller ramarna länge, och inger samtidigt trygghet och självklarhet när de hänger på väggen. Vi erbjuder vita träramar i alla standardmått för att du ska kunna kombinera dem med vårt övriga utbud av affischer, bilder och posters. Tack vare smarta lösningar kan du enkelt hänga upp dem både vertikalt och horisontellt, beroende på motiv och personlig smak.

 

Här finns klassiska vita träramar som riktar sig till dig som vill förgylla dina väggar på ett enkelt och smidigt sätt och våra produkter motsvarar alla tänkbara kunders behov och önskemål – allt från den konstintresserade till den som endast vill förhöja sin heminredning en aning. Vår vision är att du ska kunna dekorera dina väggar utan något krångel, och att leverera vackra tavlor med vit träram som sätter prägel på ditt hem och som skapar en härlig känsla i rummet. 


Om du känner dig osäker på måtten eller vilken träram som passar bäst på just din vägg, för dina motiv och färger, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Posterton för att få vägledning och guidning i sortimentet. Vi har naturligtvis alla nödvändiga tillbehör, som till exempel hängare, spännen och akrylglas. Välkommen med din beställning – vi levererar varorna snabbt och erbjuder självklart säker betalning.