Trender

 

Blommor fungerar alltid (som dekoration)


Blommor är en av de mest populära dekorationerna. Inte bara riktiga blommor, utan även plastblommor och blomstermotiv på kuddar, filtar eller till och med på tapeterna. Det är just därför som trenden inte stannar vid affischerna. Vår blomsterkategori är en av de mest besökta och mest köpta kategorierna. Ta reda på varför blommor alltid är trendiga och hur du kan hitta det perfekta blomstermotivet som matchar din stil! 

 


Varför blommor alltid går


Men varför är blommor så populära och kan kombineras med nästan vilken inredningsstil som helst? En del av anledningen kan vara att blommor förknippas med lyckliga tillfällen som bröllop och födslar. Det kan också vara så att blommorna påminner oss om våren, tiden för nya början. Vi kan också se att blommor finns i nästan alla stilar: från illustrationer (som linjeteckning) till målningar (som Monet) och fotografier (t.ex. svartvita). 

Du kan ta reda på vilken stil som passar dig och din inredning längre ner i texten. 

 

Skaffa blommor som aldrig dör och skapa en komposition av dina personliga favoritblommor med våra blomsterposters.

lavender breeze.jpg


Vilka blommor passar dig?


Vi älskar blommor eftersom de är vackra och ger en naturlig känsla till varje rum. Det kan dock vara svårt att välja rätt blommönster. Det finns så många olika stilar och färger att det kan vara svårt att avgöra vilket motiv som passar bäst i ditt hem. Vi har ett brett utbud av olika affischer, alla med unika mönster och färgställningar. Oavsett om du letar efter något ljust och glatt eller något dämpat och elegant har vi säkert den perfekta affischen för dig. 

 

Som du kan se är valet av blommiga affischer stort. Letar du efter klassiker som magnolior, maskrosor eller solrosor? Gillar du eukalyptusväxter och andra botaniska produkter? Eller är du mer attraherad av exotiska blommor och gröna palmblad? 

Om du är en person som inte har några preferenser i det här avseendet, utan snarare lägger märke till färgskalan, kan du också sortera våra affischer efter färg. De mest populära är lila blommor, röda blommor, vita blommor, blå blommor och gula blommor. Om du inte kan bestämma dig finns det en enkel lösning: välj motiv med blandade blommor, till exempel ett motiv med en blomstermarknad. 

Du kan också förenkla beslutsprocessen genom att välja en viss typ av affisch. Vi har blommor i form av fotografier, målningar, illustrationer och abstrakt konst.

 

Våra personliga favoriter är just nu våra affischer med blommor i Paris - de är perfekta för dig som vill ha en "rosa estetik" på dina väggar!

 

Selected posters