Maskros Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Den här affischen är perfekt för alla som känner sig inspirerade av naturens skönhet och kraft. Att se maskrosens frön ta sin flygning är en fascinerande upplevelse, och den här affischen fångar det ögonblicket perfekt. Oavsett om du vill lägga till lite naturlig skönhet i ditt hem eller på kontoret, eller om du helt enkelt behöver en påminnelse om livets magi, är den här affischen för dig. Svartvitt foto i väldigt hög kontrast av en maskros vars frön flyger iväg. Foto taget mot en vit bakgrund.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej